XIMAX Wing dupla autóbeálló, egyenes füstös-kék fedéssel

Referencia típusa: Ximax
XIMAX Wing dupla autóbeálló, antracit színű alumínium szerkezet, Deluxe Autóbeálló 01

Műszaki adatok

Típus

XIMAX Wing dupla autóbeálló

Szerkezet

előregyártott alumínium szerkezet

Felületkezelés

antracit porszórás

Tető

hullámos polikarbonát fedés UV-védelemmel

Vízelvezetés

saját beépített csatornarendszer

Az autóbeállók kiválasztásánál ügyfelünk számára az esztétika mellett a praktikum és a hosszú távú tartósság is kiemelkedően fontos szempont volt. A XIMAX Wing dupla autóbeálló tökéletesen megfelelt ezeknek az elvárásoknak, hiszen egy modern, letisztult megjelenésű, ugyanakkor rendkívül funkcionális megoldást kínál. Ügyfelünk két autónak keresett fedett parkolóhelyet, melynek nem csupán a ház stílusához kellett illeszkednie, de a rendelkezésre álló teret is maximálisan ki kellett használnia. Ezért választottuk a XIMAX Wing dupla autóbeállót, mely lehetővé teszi, hogy az autók egymás mögött álljanak, így ideális megoldást nyújt szűkebb helyekre is.

XIMAX Wing dupla autóbeálló, antracit színű alumínium szerkezet, Deluxe Autóbeálló 03

Minőség, amit a XIMAX garantál

A XIMAX autóbeállók kiváló hírnévnek örvendenek a piacon, nem véletlenül. Ezek a japán gyártmányú autóbeállók a legmagasabb műszaki követelményeknek felelnek meg, így biztos lehet benne, hogy egy valóban megbízható és tartós terméket választ. Az alumínium szerkezet korróziómentes, így nemcsak hosszú élettartamot biztosít, de minimális karbantartást is igényel, ami különösen fontos a mindennapi használatban.

A XIMAX Wing dupla autóbeálló négy stabil lábon áll, melyek egy beton alaphoz vannak rögzítve. Ez biztosítja az építmény megfelelő stabilitását és ellenállását az időjárás viszontagságaival szemben. A lábak egy oldalra vannak rendezve, ami nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is letisztult megjelenést eredményez. A modern vonalvezetés és a minimalista stílus tökéletesen illeszkedik bármilyen modern ház környezetéhez.

XIMAX Wing dupla autóbeálló, antracit színű alumínium szerkezet, Deluxe Autóbeálló 07

Innovatív tetőszerkezet: védelem és stílus

A XIMAX Wing autóbeálló jellegzetes egyenes tetőt kapott, amely füstös-kék színű hullámos polikarbonát fedéssel van ellátva. Ez a fedés nemcsak elegáns megjelenést kölcsönöz az építménynek, de rendkívül praktikus is. A polikarbonát fedés 100%-ban visszaveri az UV-sugarakat, így autója védve van a káros napsugárzástól, ami hosszú távon megóvja a fényezést és a belső anyagokat is a fakulástól.

A tető nemcsak az UV-sugarak ellen nyújt védelmet, de ellenáll a jelentős hótehernek is, hiszen akár 100 kg/m² terhelést is elbír. A füstös-kék színű fedés átereszti a természetes fényt, ami világossá és barátságossá teszi a beállót, így az autóbeálló nem tűnik zártnak vagy sötétnek, mégis biztosítja a szükséges védelmet.

XIMAX Wing dupla autóbeálló, antracit színű alumínium szerkezet, Deluxe Autóbeálló 06

Beépített ereszcsatorna: megoldás a vízelvezetésre

Az egyenes tetőszerkezet nemcsak esztétikai szempontból előnyös, hanem funkcionálisan is kiemelkedő. A XIMAX Wing dupla autóbeálló tetőszerkezete beépített ereszcsatornával rendelkezik, amely gondoskodik a víz megfelelő elvezetéséről. Ez a megoldás megakadályozza, hogy a tetőn összegyűlt csapadék károsítsa a szerkezetet, vagy a parkoló autókra folyjon. Az ereszcsatorna integrált, így nem zavarja meg a letisztult, modern megjelenést, ugyanakkor hozzájárul az autóbeálló hosszú távú tartósságához.

XIMAX Wing dupla autóbeálló, antracit színű alumínium szerkezet, Deluxe Autóbeálló 04

Könnyű telepítés és alacsony karbantartási igény

A XIMAX Wing dupla autóbeálló előregyártott elemekből áll, ami jelentősen leegyszerűsíti és felgyorsítja a telepítési folyamatot. Az autóbeálló gyorsan összeállítható, így Ön rövid időn belül élvezheti annak minden előnyét. Az alumínium szerkezet és a polikarbonát fedés minimális karbantartást igényel, mivel ezek az anyagok ellenállnak az időjárás viszontagságainak, legyen szó esőről, hóról vagy erős napsütésről.

Az alumínium szerkezet nem rozsdásodik, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését és funkcionalitását. A XIMAX autóbeállók tervezésénél a hosszú élettartam és a minimális karbantartási igény kiemelt szerepet játszott, ezért ezek az építmények valódi befektetésnek számítanak, amelyek évekig gondtalan használatot biztosítanak.

XIMAX Wing dupla autóbeálló, antracit színű alumínium szerkezet, Deluxe Autóbeálló 02

Tökéletes választás modern otthonokhoz

A XIMAX Wing dupla autóbeálló nemcsak funkcionális, de hozzájárul a ház esztétikai értékéhez is. A modern vonalvezetés, a füstös-kék polikarbonát fedés és az antracit színű alumínium szerkezet tökéletes harmóniában áll egymással, így a beálló nemcsak védelmet nyújt az autók számára, de stílusos kiegészítője is lesz otthonának. Egy jól megtervezett autóbeálló nem csupán praktikus, hanem hozzájárul az ingatlan összértékéhez is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben a XIMAX Wing dupla autóbeálló felkeltette az érdeklődését, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Csapatunk készséggel segít Önnek a részletek tisztázásában, és személyre szabott megoldásokat kínálunk a különböző igényekhez. További referenciáinkat is megtekintheti, amelyek segíthetnek inspirációt meríteni a saját projektjéhez.

Válassza a XIMAX Wing dupla autóbeállót, és biztosítsa autói számára a legmodernebb védelmet!

Legfrissebb munkáink

Ximax Wing előregyártott autóbeálló, alumínium vázzal, polikarbonát tetővel
A Ximax Wing egy letisztult, modern és rendkívül időtálló autóbeálló....
Egyedi design elemekkel tervezett beálló, Deluxe dupla autóbeálló vas szerkezettel-01
Ügyfelünk megálmodta, mi megépítettük! Egyedi design elemekkel tervezett beálló, dupla...
XIMAX Wing dupla autóbeálló, antracit színű alumínium szerkezet, Deluxe Autóbeálló 01
XIMAX Wing dupla autóbeálló antracit színben, egy modern vonalvezetésű, tartós...
Fa szerkezetű dupla autóbeálló, Deluxe egyedi tervezésű autóbeálló 02
Egyedi tervezésű, nagy fesztávot áthidaló, ragasztott fa szerkezetű dupla autóbeálló,...
Palram Arizona, Deluxe autóbeálló, alumínium szerkezet, antracit szín 01
Palram Arizona, az esztétikus, teherbíró, többfunkciós előregyártott autóbeálló, antracit színben...
Deluxe autóbeálló, XIMAX Portoforte Y, dupla kocsibeálló, alumínium szerkezettel-01
A XIMAX Portoforte előregyártott alumínium szerkezetű dupla kocsibeálló, polikarbonát fedéssel...