Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Napelemes autóbeállók

Környezettudatosság jegyében tervezzük és építjük napelemes autóbeállóinkat, egyedi igényeket és adottságokat is figyelembe véve. Ragasztott fa, vas, vagy alumíniumból is épülhetnek a szerkezetek.

napelemes_kocsibeallo_autobeallo_Deluxe_Building_1

Védelem az autónak, költséghatékonyság a pénztárcának

Egy autóbeálló építése a megszokottól eltérően extra előnnyel is járhat. Napelemes kocsibeálló telepítése esetén nem csak az autója védelmét biztosítja az időjárás viszontagságaival szemben, kényelmes be- és kiszállást biztosít, hanem energiatermelésre is alkalmas.

Környezettudatos megrendelőink egyedi igényei alapján tervezzük és építjük meg napelemes autóbeállóinkat, amelyekre olyan befektetésként is gondolhatunk, ami hosszú távon megtérül és hozzájárul a fenntarthatósághoz.

Ideális megoldást nyújthatnak olyan helyzetekben, amikor az adott ingatlan esetében más módon nem megoldható a hagyományos napelemek telepítése.

garantáltan vízzáró szerkezet

Speciális vízzáró profil rendszerrel rögzítjük a napelem modulokat, mely egyszerre biztosítja a hőtágulás és a vízszigetelés követelményeinek teljesítését.

Fényáteresztő vagy fényzáró tetőt alakítunk ki, attól függően, hogy szükség van-e az autóbeálló mögötti helyiség megvilágítására. Az esztétikus megjelenés érdekében javasolt fém vagy ragasztott fa szerkezet, melyek hosszú távon kiváló megoldást nyújtanak.

A vezetékek elrejtése és elvezetése kiemelt fontosságú, melyet egy speciális gerinc kábelcsatornával oldunk meg a lehető legdiszkrétebben.

napelemes_kocsibeallo_autobeallo_Deluxe_Building_4
Ximax_solar_napelemes_kocsibeallo_Deluxe_Building

előre gyártott, ximax napelemes autóbeállók

Cégünk előregyártott autóbeálló termékeket is forgalmaz. A XIMAX termékcsalád japán gyártmányú, exkluzív kivitelű megoldásokat kínál.

A XIMAX kocsibeállók közül a legelegánsabb megoldások nem csak funkcionálisak, hanem igazán formabontó esztétikával rendelkeznek, melyek tovább emelik megrendelőink épületeinek fényét és értékét. 

A XIMAX autóbeállók alumíniumból és 10 év gyártói garanciával készülnek.

ÉRTÉKET ÉPÍTÜNK

Esztétikus és funkcionális tereket építünk