Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Zárt garázsok

Egyedi tervezésű és kivitelezésű könnyűszerkezetes zárt garázsok, ragasztott fa, alumínium és vas tartószerkezettel. Természetes anyagú hajópadlós burkolattal, szendvicspanel szigeteléssel, minőségi garázskapukkal.

egyedi_epitesu_garazs_Deluxe_Building

Egyedi tervezés

Azokkal a megrendelőinkkel, akiknek még nincs véglegesen kialakult elképzelése szívesen gondolkodunk együtt, hogy közösen találjuk meg a számára ideális egyedi kocsibeálló megoldást.

Ide tartoznak az egyedi méretek, a szárnyaló képzelet szülte különleges designok és a komfortérzetet növelő kiegészítők kivitelezése, mint például a kocsibeálló oldalzárásának kialakítása és az árnyékolás. A tervezés és előkészítés során a legjobb ár-érték arányú anyagokból építünk. Tartószerkezeteinket ragasztott fából, alumíniumból, illetve vasból építjük

Komplett szolgáltatás

A garázs tervezésének pillanatától a munkaterület tiszta átadásáig komplett szolgáltatáscsomagot nyújtunk. A helyszíni szemlével és az elképzelések átbeszéléssel kezdődik a folyamat és a garázs átadásakor fejeződik be.

Cégünk saját alkalmazottakal végzi a kivitelezést, így tudjuk garantálni Önnek a magas minőséget nem csak a tervezés, hanem az építés fázisaiban is. Több körben pontosítjuk az elképzeléseket, majd tervezünk, előkészítünk és építünk a helyszínen. Mindeközben a legfontosabb a folyamatos egyeztetés megrendelőink és csapattagjaink között. Bármilyen kérdés, kihívás merül fel, megtaláljuk a megoldást.

egyedi_zart_garazs_Deluxe_Building1

Hőszigetelt garázsok

A szendvicspanelek kiváló hőszigetelést nyújtanak. Az alkalmazásuk gazdaságos, és nem csupán a gyors kivitelezés miatt; a szendvicspanelekkel megspórolható az építőanyagok egy része is, a kész épület pedig energiahatékony. További előny, hogy a szendvicspanel akár egyedi méretekben, többféle vastagságban is megrendelhető

Természetes fa burkolatú garázsok

A hajópadló természetes anyagú melegburkolat, amely természetközeli érzést ad.  A felületük tartós és ellenálló, sőt, idővel, ahogyan a fa öregszik, egyfajta rusztikus hangulatot is felvesznek, ami még tovább emeli az esztétikai értéküket. Ezzel együtt a hajópadló rendszeres karbantartást igényel, a tisztításon túl időközönként felületkezelésre van szükség. 

A fa szerelmeseinek ideális megoldás, emellett a házon meglévő fa felületekkel azonos színre festhető, így összhangot teremthet a kert építményei között.

konnyuszerkezetes-garázs-ragasztott-fa szerkezettel-hörmann-garázskapuval-01
ragasztott-fa-szerkezetu-szendvics-panel- fedesu -zart-garazs_Deluxe_Building

Házhoz integráltan épített, vakolt kivitelű garázsok

Oldalzásások esetében a vakolt falak igen népszerű választást jelentenek. Színe egyezőre festhető a házzal, így egységes megjelenést kölcsönöz a kerti építményeknek.

A hagyományos garázs megjelenést kedvelőknek ideális választás, viszont a tégla garázsokhoz képest sokkal gyorsabban és költséghatékonyabban kivitelezhető, ezért az egyik legnépszerűbb oldalzárás megoldásunk.

Üveggarázs

Az üvegfal alapvetően a térérzetet növeli és látni engedi a benne parkoló luxusautót. A tartószerkezet színben harmonizálhat a ház színeivel, emellett egy üvegfalú varázs nem csak, hogy nem vesz el a térből a kertben, de igazi ékköve is lesz annak.

Modern és exkluzív megjelenése miatt a különleges gépjárművek szerelmeseinek a kedvence. Nyitott autóbeálló érzetét keltve légies, mindemellett tulajdonosa teljes biztonságban tudhatja autóját. Egyedi elképzelés és kivitelezés alapján épített üveggarázs méltán válik a kert díszévé.

Equitone_trespa_garazs_Deluxe_Building

garázsok Speciális burkolattal

Amennyiben szereti az egyedi, különleges megoldásokat, Thermo fa/ Equitone Trespa burkolatok közül is választhat.

A természetes hatású fa kedvelőinek ajánljuk a Thermo fa burkolatot, ami hőkezelési eljárásának köszönhetően a fa időjárásállóságát biztosítja, az Equitone Trespa burkolatok pedig a szálcement rost textúrának köszönhetően teszik a garázs megjelenését.

Tartós és magas minőségű burkolatok, amelyek exkluzív megjelenést biztosítanak.

ÉRTÉKET ÉPÍTÜNK

Esztétikus és funkcionális tereket építünk