Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

A Deluxe Building Kft. csapata magán személyek számára épít könnyűszerkezetes építményeket. Megoldásaink sorában elsősorban kocsibeállókat, teraszfedéseket  és wellness házakat építünk.

Csapatunkat folyamatosan építjük, munkatársaink képességeit folyamatosan fejlesztjük. Elsődleges hangsúlyt fektetünk a projektek céltudatos megszervezésére és ügyfeleink igényeinek maximális figyelembevételére.

vas-szerkezet-polikarbonat-fedes-egyedi-autobeallo-kocsibeallo-autobeallo_Deluxe_Building

MI A CÉLUNK?

Értéket építünk

Tartós és esztétikus építményeket építünk. Mivel megrendelőink viszonylag ritkán építetnek maguknak terasztetőt, vagy kocsibeállót, arra törekszünk, hogy építményeink hosszútávú befektetésként ügyfeleink örömére legyenek és ugyanakkor az ingatlan értékét is növeljék.

Elégedettségre törekszünk

Munkáink többségében egyedi kivitelezéssel készülnek  szakember csapatunk céltudatos munkája által. 

Elsődleges célunk, hogy projektjeink során minden részvevő – megrendelőink és mi magunk is – elégedett legyen az eredménnyel és az együttműködés folyamatával is.

Maximalisták vagyunk

Tervezési és kivitelezési folyamataink során a legjobb megoldásokra törekszünk. 

Ügyfeleink elvárásait igyekszünk nemcsak elérni, hanem túl is teljesíteni. Csodát mi sem tudunk tenni, de az adott lehetőségekből igyekszünk a lehető legjobb, legértékesebb megoldást kihozni.

Hosszútávra építünk / tervezünk

Munkáinkat hosszútávra építjük és ennek megfelelően tervezzük meg a projektjeinket. Nem sajnáljuk a figyelmet, az időt és a pénzt, hogy időtálló megoldásokat hozzunk létre. 

Cégünk stabil háttérrel működik, csapatunk folyamatosan fejlődik, létszámban gyarapodik. Építményeinkre 5-10 éves garanciát vállalunk (típustól függően) és időszakosan állagfelmérést végzünk és javítjuk az esetleges hibákat.

Folyamatosan fejlődünk, fejlesztünk

Mindennapjainkban az egyik legfontosabb célunk a folyamatos jobbá válás. Fejlesztjük a képességeinket, új képességeket sajátítunk el és munkatársainkat is erre ösztönözzük, illetve támogatjuk ezen törekvésüket. 

Folyamatosan fejlesztjük az eszközeinket, gépparkunkat, gépjármű flottánkat. Haladunk a korral: 3D-s látványterveket készítünk és a legkorszerűbb felmérési és tervezési eszközöket használjuk munkánk során.

Folyamatosan igyekszünk jobb, szebb, tartósabb, értékesebb megoldásokat nyújtani ügyfeleinknek. Szem előtt tartjuk a bevált, legjobb ár-érték arányú megoldásokat.

Egyre zöldebbek vagyunk

A legtöbb cég törekszik a hatékonyabb, energia gazdaságosabb munkavégzésre. Csapatunk kis létszámú, de a nagyobb vállalatokhoz hasonlóan, lehetőségeinkhez képest mi is zöldítünk. Járműveink átlagéletkorát folyamatosan fejlesztjük és ezáltal csökkentjük a karbon lábnyomunkat.

Projektjeink során, amikor alapanyagot kell választani, javasoljuk az ökológiailag barátságosabb megoldásokat. Például amikor építményeink szerkezetének anyagát kell meghatározni, szívesen „lobbizunk” a ragasztott fa megoldások mellett. A fa megújuló erőforrás és bár pont fát kell kivágni érte, de a ragasztott fa gyártása sokkal természetbarátabb folyamat, mint az alumínium vagy a vas gyártása.

Ezenkívül, hónapról-hónapra egyre nagyobb az érdeklődés a napelemes kocsibeálló és terasz megoldásaink iránt, melyek önmagukban is hozzájárulnak a bolygónk zöldítéséhez.

Hogyan működünk?

Szoros együttműködésben dolgozunk megrendelőinkkel

Mivel az a célunk, hogy építményeink minden résztvevő elégedettségére váljanak, a projekt elején elég sok időt szánunk arra, hogy megismerjük ügyfeleink elképzeléseit és ügyfeleink is megismerhessék csapatunkat. 

Több körben pontosítjuk az elképzeléseket, majd tervezünk, előkészítünk és építünk a helyszínen. Mindeközben a legfontosabb a folyamatos egyeztetés megrendelőink és csapattagjaink között. Bármilyen kérdés, kihívás merül fel, megtaláljuk a megoldást. És addig dolgozunk amíg „kész nincs” a projekt, amíg megrendelőink és magunk is meg nem elégedünk az eredménnyel.

Gondos tervezés és előkészítés az eredményesség alapja

Munkáink többségében egyedi kivitelezéssel készülnek szakember csapatunk céltudatos munkája által. 

Elsődleges célunk, hogy projektjeink során minden részvevő – megrendelőink és mi magunk is – elégedett legyen az eredménnyel és az együttműködés folyamatával is.

Minőségi alapanyagok, minőségi kivitelezés

A tervezés és előkészítés során a legjobb ár-érték arányú anyagokból építünk. Tartószerkezetinek ragasztott fából, alumíniumból, illetve vasból építjük. Legkorszerűbb megoldásainkat napelemes modulokkal fedjük.

Pontosak és rugalmasak vagyunk

Projekt szervezésünk egyik legfontosabb része a megfelelő előkészítés utána, az egyes lépések szoros lekövetése. Alaposan megtervezzük az egyes lépéseket és az egymásra épülő folyamatok időzítését is figyelembe vesszük. Minden projekt esetében vannak nem várt események, de ezekre is felkészülünk és megrendelőinket is felkészítjük az esteleges bizonytalanságokra.

Ha esetleg hibázunk, megjavítjuk

Bármennyire is nem szeretünk hibázni, néha előfordul. Ez a fejlődésünk egyik legfontosabb mozgatórugója. Ha hibázunk, időt és pénzt nem kímélve, jóvátesszük, megjavítjuk, megoldjuk a problémát.

Odafigyelünk a részletekre

Úgy gondoljuk, hogy az projektjeink kivitelezése során az elégedettség eléréséhez az egyik legfontosabb az, hogy odafigyeljünk a sokszor apró részletekre. Így nem csak a milliméter pontos illesztésekre figyelünk kivitelezésekor, hanem az együttműködés során is igyekszünk a legpontosabban átadni az információt csapaton belül is és ügyfeleinkkel történő egyeztetések során is.