Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Fedett parkolók

Vállalati fedett autóbeállók a cég környezeti adottságaihoz igazíthatóan, a testreszabott tervezések és rugalmas telepítési lehetőségek által, legyen szó céges telephelyek parkolófedéseiről vagy nagyobb méretű autóbeállók fedéséről. A kivitelezéskor különös figyelmet kap a meglévő infrastruktúra zökkenőmentes integrációja.

ximax_aluminium_kocsibeallo_cegeknek_Deluxe_Building1

Parkolófedések céges telephelyre

Cégünk tapasztalattal rendelkezik kisvállalkozások céges telephelyein történő parkoló fedések kialakításában. Kisvállalkozások számára különösen fontos a maximális helykihasználás és a költséghatékonyság.

Parkoló megvalósítási  javaslatokkal, közös tervezéssel és precíz kivitelezéssel olyan parkolókat alakítunk ki, melyek optimálisan kihasználják a rendelkezésre álló területet, figyelembe véve a környezeti adottságokat is.

Parkolóink nemcsak esztétikusak, de praktikusak és időtállóak is.

Nagyméretű parkolók fedése

A nagy forgalmú helyszínek (bevásárlóközpontok, szupermarketek) parkolóinak kialakítása komoly kihívásokat jelenthet. A vállalat profiljának és a területi adottságoknak megfelelően  tervezünk és építünk olyan magas minőségű és időtálló fedéseket, melyek nemcsak védelmet biztosítanak a járműveknek, hanem esztétikailag is harmonizálnak a környezettel, a biztonsági előírásokat figyelembe véve.

Modern technológiák és innovatív megoldások alkalmazásával olyan fedéseket alakítunk ki, amelyek hosszú távon biztosítják a járművek védelmét és a felhasználók kényelmét.

vallalati_parkolo_Deluxe_Building1
ximax_aluminium_kocsibeallo_cegeknek_Deluxe_Building1

közigazgatási szervezetek parkolóinak kialakítása

A közigazgatási szervezetek parkolóinak kialakítása különleges kihívásokat jelenthet, ahol az adott projektre vonatkozó szabályoknak és elvárásoknak való megfelelés és a rugalmasság kiemelt fontosságúak.

Cégünk elkötelezett a fenntartható és környezetbarát megoldások mellett, és olyan parkolókat tervezünk és építünk, amelyek minden szempontból megfelelnek az adott közigazgatási szervezet igényeinek.

Napelemes fedések -  
megtérülő beruházások

A vállalati fejlesztések során a fenntarthatóság és környezettudatosság prioritássá vált. Az innovatív vállalati autóbeálló megoldások nem csupán parkolási igényeket szolgálnak, hanem napenergia technológiát alkalmazva elősegítik a környezetvédelmet és energiahatékonyságot.

Ezek a megoldások átalakítják a hagyományos vállalati parkolókat olyan dinamikus központokká, amelyek nemcsak parkolást, hanem napenergia termelést is lehetővé teszik. A napelemek beépítésével a vállalatok tiszta energiát termelnek a helyszínen, csökkentve ezzel a környezeti hatást és az rezsiköltségeket.

napelemes parkoló fedés - szerkezeti terv
napelemes parkoló fedés - napelemekkel

napelemes parkolók
innovatív megoldás

Az árnyékos parkolóhelyek biztosítása jelentős mértékben hozzájárul az alkalmazottak és látogatók kényelméhez, különösen a forró nyári hónapokban. A közvetlen napfénytől való védelem segít megőrizni az autók állapotát, csökkentve a gyakori karbantartás igényét és meghosszabbítva élettartamukat. Az árnyékos parkolóhelyek segítik a járművek hűtését, így csökkentve a belső hőmérsékletet és kényelmesebbé téve az autóba való be- és kiszállást.

A környezetbarát parkolóhelyek kialakítása további előnyökkel jár, mint például a napenergia hasznosítása. A napelemes parkolón elhelyezett napelemek olyan telephelyek energiahatékonyságát is növelik, ahol napelem felszerelésére más módon nem lenne lehetőség.

ÉRTÉKET ÉPÍTÜNK

Esztétikus és funkcionális tereket építünk