Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Egyedi autóbeállók

Ügyfeleink igényeire szabott, egyedi tervezésű és kivitelezésű nyitott autóbeállók. A tervezés, gyártás és kivitelezés folyamatát is mi végezzük. Az autóbeálló szerkezetek készülhetnek időtálló ragasztott fából, vasból, alumíniumból.

aluminium_szerkezetu_autobeallo_Deluxe_Building1

Egyedi igényeknek megfelelően

A tervezés és előkészítés során a legjobb ár-érték arányú anyagokból építünk. Együttműködünk ügyfeleinkkel az egyedi elképzelések megvalósításában, figyelembe véve az egyedi méreteket és igényeket, akár speciális autóbeálló megoldásokat építünk. Szerkezetre és fedésanyagra vonatkozóan is teszünk javaslatot.

Több körben pontosítjuk az elképzeléseket, majd tervezünk, előkészítünk és építünk a helyszínen. Mindeközben a legfontosabb a folyamatos egyeztetés megrendelőink és csapattagjaink között. Bármilyen kérdés, kihívás merül fel, megtaláljuk a megoldást.

komplett szolgáltatás

Az autóbeálló tervezésének pillanatától a  munkaterület tiszta átadásáig komplett szolgáltatáscsomagot nyújtunk. A helyszíni szemlével és az elképzelések átbeszéléssel kezdődik a folyamat és a kocsibeálló átadásakor fejeződik be.

Cégünk saját alkalmazottakal végzi a kivitelezést, így tudjuk garantálni Önnek a magas minőséget nem csak a tervezés, hanem az építés fázisaiban is. A folyamat során végig kapcsolatban leszünk Önnel, így senkit nem ér meglepetés.

egyedi_tervezesu_kocsibeallo_deluxe_building_2
Ragasztott fa szerkezetű polikarbonát fedésű kocsibeálló

Ragasztott fa szerkezetű autóbeállók

A rétegragasztott fagerenda legfőbb előnye, hogy jóval időtállóbb a normál fa gerendáknál. Kiváló minősége a ragasztott technológiában rejlik, mely során egy speciális ragasztó anyag összefogja a kisebb fa lamella rétegeket. Ennek köszönhetően az így létrejött ragasztott fagerenda nem csavarodik, nem reped, jobb műszaki tulajdonságának köszönhetően pedig nagyobb fesztávokat is könnyedén áthidal.

A felületkezelés festéssel történik. A festéshez a legmagasabb minőségű Remmers termékeket használjuk. Az egyik lehetőség a teljes fedésű festékek használata, amelyek teljesen elfedik a fa erezetét, struktúráját és a teljes RAL színskála színeiben elérhetőek. A vékony lazúr használatát pedig  azon megrendelőinek ajánljuk, akik szeretnének gyönyörködni a fa természetes felületében. 

Alumínium autóbeállók

Az alumínium zártszelvények jól alakítható, kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, jól hegeszthető, korrózióálló, hosszú élettartamú termékek.

Az alumínium zártszelvények további meghatározó előnye az, hogy a zártszelvények tökéletes élekkel és határoló felületekkel rendelkeznek, így kifejezetten exkluzív felületű anyagminőséget adnak. A felületek tökéletesen simák, nincs rajtuk szennyeződés. Az élek nem kerekítettek (rádiuszosak) és nincs – a vas zártszelvényekre jellemző – gyártási varrat sem a zártszelvény hosszában.

A vasból készült szerkezetekhez hasonlóan a felületkezelés porszórással történik két rétegben, mely speciális kültéri védelmet biztosít. Pórszórás esetén a teljes RAL színskála elérhető, így tetszőleges környezetbe integrálható a szerkezet.

aluminium-kocsibeallo_szendvicspanel-fedessel-Deluxe_Building_
vas-zartszelveny-kocsibeallo-tartoszerkezet_Deluxe_Building1

Vas szerkezetű autóbeállók

Az építőiparban egyre nagyobb szerepet kapnak a különböző acélból készült zártszelvények, melyek alkalmazásával számtalan szegmens korszerűbbé, időtállóbbá és költséghatékonyabbá varázsolható.

A négyzet alakú zártszelvények tökéletes terhelhetőséggel rendelkeznek minden irányból, így főként az tartóoszlopok kivitelezésénél alkalmazzuk.

A vas szerkezeteink gyártási terv alapján lakatos műhelyben készülnek és felületkezelés után csavaros kötéssel rögzítjük a helyszínen.

A felületkezelés porszórással történik két rétegben, mely speciális kültéri védelmet biztosít. Pórszórás esetén a teljes RAL színskála elérhető, így tetszőleges környezetbe integrálható a szerkezet.

ÉRTÉKET ÉPÍTÜNK

Esztétikus és funkcionális tereket építünk