Ximax Wing - Japán prémium autóbeálló, alumínium vázzal és polikarbonát tetővel

Referencia típusa: Ximax
Ximax Wing előregyártott autóbeálló, alumínium vázzal, polikarbonát tetővel

Műszaki adatok

Típus

Ximax Wing autóbeálló

Szerkezet

előregyártott alumínium szerkezet

Felületkezelés

antracit porszórás

Tető

füstszürke polikarbonát tetőpanel, törhetetlen, UV védelemmel

Vízelvezetés

saját beépített csatornarendszer

Ügyfelünk a modern, zöldövezeti otthonához keresett tartós, stabil és esztétikus autóbeállót, amely nemcsak megvédi a járművét, hanem harmonikusan illeszkedik a környezetéhez is. Az elvárásai között szerepelt a gyors és egyszerű kivitelezés, valamint az, hogy az autóbeálló hosszú élettartamú legyen. Ezen szempontok alapján esett a választás a japán gyártmányú Ximax Wing autóbeállóra, amelyet magasan képzett szakembereink telepítettek. Az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért a projekt minden részletére nagy gondot fordítunk.

A Ximax Wing autóbeálló nemcsak tartósságot és stabilitást nyújt, de esztétikailag is kielégíti a legmagasabb igényeket. Az ügyfél minden elvárásának tökéletesen eleget tett ez az autóbeálló, hiszen a Ximax Wing egy prémium termék, amely nem köt kompromisszumot sem a minőségben, sem a megjelenésben.

Japán minőség és időtállóság

A Ximax Wing autóbeállót Japánban gyártják, és a legmagasabb minőségbiztosítási folyamatok során ellenőrzik. Ez biztosítja, hogy a termék nemcsak a megjelenésében, hanem a tartósságában is kimagasló. Ügyfeleink számára fontos, hogy egy olyan autóbeállóval rendelkezzen, amely hosszú évekig ellenáll az időjárás viszontagságainak. A Ximax Wing autóbeálló hosszú távú megbízhatóságát és minőségét a 10 éves garancia biztosítja. A hosszú élettartamot és a könnyű karbantarthatóságot biztosító rozsdamentes alumínium szerkezet, valamint az erős, UV-védelemmel ellátott polikarbonát tető garantálja, hogy autója biztonságban lesz.

Ximax Wing előregyártott autóbeálló, alumínium vázzal, polikarbonát tetővel

Rozsdamentes alumínium szerkezet – ellenálló és stabil

A Ximax Wing autóbeálló nemcsak modern és esztétikus megoldást kínál, de rendkívül időtálló is. A prémium anyaghasználatnak köszönhetően hosszú élettartamra tervezték, miközben minimális karbantartást igényel a használata során.

A Ximax Wing autóbeálló vázszerkezete rendkívül ellenálló alumíniumból készül, amelynek egyik nagy előnye, hogy rozsdamentes. Ez biztosítja, hogy a beálló hosszú távon is karbantartásmentes maradjon, hiszen nem rozsdásodik, mint a hagyományos fém építmények. Az alumínium szerkezet nemcsak könnyű, de igazán strapabíró is, így ellenáll az időjárás okozta káros hatásoknak, például az esőnek, hónak vagy a jégnek. A felületet antracit színű porszórással kezelték.

A szerkezet váza két stabil lábon áll, amelyek a beálló szélén, egy oldalon helyezkednek el. Ez a megoldás helytakarékos, és kis helyen is esztétikus, mivel szellősebb hatást kelt. A lábak megbízhatóan rögzítettek egy beton alapban, ami tovább növeli a szerkezet stabilitását. Ezzel a megoldással a hely optimálisan kihasználható.

Ximax Wing előregyártott autóbeálló, alumínium vázzal, polikarbonát tetővel

Hullámos polikarbonát fedés – 100% UV-védelemmel

A tetőszerkezet hullámos polikarbonátból készült, amely egy rendkívül ellenálló anyag. A füstös-kék színű polikarbonát tető különlegessége, hogy 100%-os UV-védelmet nyújt az alatta parkoló autónak. Ez különösen fontos szempont, hiszen így hosszú távon megóvható a jármű a nap káros hatásaival szemben.

Az UV sugárzás hosszú távon károsíthatja az autók fényezését és belső terét, de a Ximax Wing autóbeálló polikarbonát fedése ezt teljes mértékben megakadályozza. Emellett az infravörös sugárzás 81%-át is hatékonyan szűri, mely további védelmet biztosít az autó számára.

A hullámos polikarbonát nagy teherbírású, ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak, jégesőnek és akár 100 kg/m² hóteherrel is megbirkózik, így az autóbeálló télen is biztonságos védelmet nyújt.

Ximax Wing előregyártott autóbeálló, alumínium vázzal, polikarbonát tetővel

Beépített esővízelvezető rendszer

A Ximax Wing autóbeálló saját integrált esővízelvezető rendszerrel rendelkezik, ami megakadályozza, hogy az esővíz ráfolyjon az autóra vagy alá kerüljön. Ez a megoldás különösen praktikus, hiszen az építmény nemcsak megóvja az autót az esőtől, de a be- és kiszállás is kényelmesebbé válik, mivel nem kell aggódni a víz okozta kellemetlenségek miatt. A beépített csatornarendszer gondoskodik arról, hogy az esővíz megfelelően elvezetésre kerüljön.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha Ön is egy ilyen letisztult és időtálló autóbeállót szeretne, a Ximax Wing autóbeálló ideális választás lehet. Ez az előregyártott szerkezet prémium minőségű, tartós és esztétikus. Tekintse meg a Ximax autóbeálló kínálatát és vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakértő csapatunk örömmel segít Önnek megtalálni az ideális megoldást. Nézze meg referenciáinkat is, ahol további előregyártott Ximax Wing autóbeálló kivitelezését is megtekintheti.

Legfrissebb munkáink

Ximax Wing előregyártott autóbeálló, alumínium vázzal, polikarbonát tetővel
A Ximax Wing egy letisztult, modern és rendkívül időtálló autóbeálló....
Egyedi design elemekkel tervezett beálló, Deluxe dupla autóbeálló vas szerkezettel-01
Ügyfelünk megálmodta, mi megépítettük! Egyedi design elemekkel tervezett beálló, dupla...
XIMAX Wing dupla autóbeálló, antracit színű alumínium szerkezet, Deluxe Autóbeálló 01
XIMAX Wing dupla autóbeálló antracit színben, egy modern vonalvezetésű, tartós...
Fa szerkezetű dupla autóbeálló, Deluxe egyedi tervezésű autóbeálló 02
Egyedi tervezésű, nagy fesztávot áthidaló, ragasztott fa szerkezetű dupla autóbeálló,...
Palram Arizona, Deluxe autóbeálló, alumínium szerkezet, antracit szín 01
Palram Arizona, az esztétikus, teherbíró, többfunkciós előregyártott autóbeálló, antracit színben...
Deluxe autóbeálló, XIMAX Portoforte Y, dupla kocsibeálló, alumínium szerkezettel-01
A XIMAX Portoforte előregyártott alumínium szerkezetű dupla kocsibeálló, polikarbonát fedéssel...