Palram Arizona, esztétikus alumínium szerkezettel antracit színben

Referencia típusa: Palram
Palram Arizona, Deluxe autóbeálló, alumínium szerkezet, antracit szín 01

Műszaki adatok

Típus

Palram Arizona szimpla autóbeálló

Szerkezet

előregyártott alumínium és galvanizált acél

Felületkezelés

antracit porszórás

Tető

füstszürke polikarbonát tetőpanel, törhetetlen, UV védelemmel

Vízelvezetés

saját beépített csatornarendszer

Ügyfelünk azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy szeretne a házához és a kerthez stílusban is illő, nem túl sok helyet foglaló autóbeállót kifejezetten antracit színben. Az egyeztetések után a választásunk a Palram Arizona egysoros lábakon álló modelljére esett, ami az összkép szempontjából is tökéletes döntésnek bizonyult. Ez a modell különösen vonzó azok számára, akik az antracit színt kedvelik, és egy modern, elegáns megoldást keresnek járművük védelmére.

Palram Arizona, Deluxe autóbeálló, alumínium szerkezet, antracit szín 02

A Palram Arizona előregyártott autóbeálló nem csupán egy praktikus megoldás, hanem egyben egy dizájnelem is, amely kiemeli a ház és a kert modern megjelenését. A Palram Arizona modellje a letisztult vonalaival és elegáns, antracit színű szerkezetével tökéletesen illeszkedik a mai kortárs építészeti trendekhez. Az egysoros lábakon álló kialakítás nemcsak helytakarékos, de szellős, nyitott hatást is kelt, így nem dominálja túl a teret, és nem zárja be a környezetet.

Az ügyfelek gyakran azért választják ezt a modellt, mert egyszerre kínál esztétikus megjelenést és kiváló funkcionalitást. A modern házak és kertek környezetében az autóbeálló nemcsak egy egyszerű tárolóhely, hanem a ház stílusának és karakterének szerves része is. A Palram Arizona autóbeállója pontosan ezt az igényt elégíti ki, miközben magas minőséget és tartósságot biztosít.

Palram Arizona, Deluxe autóbeálló, alumínium szerkezet, antracit szín 03

A Palram Arizona előregyártott autóbeálló tartóssága és anyaghasználata

A Palram Arizona kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és az időjárás viszontagságaival szembeni ellenállást. A szerkezet teherbíró alumíniumból és lézervágott galvanizált acélból áll, amelyeket porszórt felülettel láttak el, hogy megakadályozzák a rozsda kialakulását. Ez a robusztus szerkezet biztosítja, hogy az autóbeálló stabil és megbízható legyen, függetlenül attól, hogy milyen időjárási körülmények uralkodnak.
Ezek az anyagok nemcsak tartósságot nyújtanak, hanem karbantartásmentességet is. Az alumínium és galvanizált acél nem igényel rendszeres kezelést, ami időt és pénzt takarít meg a tulajdonosok számára. Az ilyen típusú előregyártott autóbeállók különösen előnyösek azok számára, akik nem szeretnének sok időt és energiát fordítani az autóbeálló karbantartására.

Palram Arizona, Deluxe autóbeálló, alumínium szerkezet, antracit szín 05

Fényáteresztő polikarbonát tetőpanel: Véd a káros UV sugárzástól

A Palram Arizona modelljének egyik legnagyobb előnye a fényáteresztő, UV védelemmel ellátott polikarbonát fedés, amely kétféle változatban elérhető: hullámos (wave) és tömör (breeze) panelek formájában. A hullámos füstszürke polikarbonát tetőpanel, amelyet ügyfelünk választott, különleges esztétikai értékkel bír, miközben 100%-ban véd a káros UV sugárzástól. Ez a tetőpanel nemcsak a jármű festésének védelmében játszik kulcsszerepet, hanem lehetővé teszi, hogy természetes fény jusson be, anélkül, hogy az autó túlhevülne.

Az ilyen típusú tetőfedés különösen előnyös azok számára, akik nem szeretnének teljes sötétséget az autóbeálló alatt, de fontosnak tartják, hogy az autó védve legyen a napsugárzás káros hatásaitól. A polikarbonát panelek emellett rendkívül strapabíróak, ellenállnak a külső behatásoknak, például a jégesőnek és a szél által hordott törmeléknek, így biztosítva az autó hosszú távú védelmét.

Palram Arizona, Deluxe autóbeálló, alumínium szerkezet, antracit szín 06

Beépített csatornarendszer: Praktikus és környezettudatos megoldás

A Palram Arizona szigetelt fedése mellett egy integrált csatornarendszerrel is rendelkezik, amely a vízelvezetést szolgálja. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy az esővizet tetszőlegesen a csatornába vagy akár egy esővízgyűjtő tartályba vezessük, amely környezettudatos megoldást jelent a víz újrahasznosítására. Az autóbeálló tetőjének tisztítása is egyszerű, hiszen a lehullott ágakat és leveleket könnyedén eltávolíthatjuk, biztosítva ezzel a csatornarendszer hatékony működését.

Ez a környezettudatos megközelítés nemcsak a fenntarthatóságot támogatja, hanem hosszú távon is költségmegtakarítást jelenthet, hiszen az összegyűjtött esővizet felhasználhatjuk kertünk öntözésére vagy egyéb háztartási célokra. Az előregyártott autóbeálló ezen tulajdonsága egyre fontosabbá válik a környezettudatos fogyasztók számára, akik a fenntartható megoldásokat keresik.

Palram Arizona, Deluxe autóbeálló, alumínium szerkezet, antracit szín 04

Egyszerű telepítés és minimális karbantartás

Az előregyártott Palram Arizona autóbeálló nagy előnye, hogy könnyen telepíthető. A tartóoszlopokat először betonba rögzítjük, majd az alap megkötése után folytathatjuk az elemek összeszerelését. A polikarbonát panelek előrevágottak, ami azt jelenti, hogy ha bármikor szükség lenne rá, a cseréjük gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Ezen felül a szerkezet karbantartásmentes: a porszórt alumínium és galvanizált acél nem rozsdásodik, és a festék sem pattog le, így hosszú éveken át megbízhatóan védi az autóját.

A Palram Arizona előregyártott autóbeálló egyszerűen telepíthető, ami különösen vonzó azok számára, akik gyorsan szeretnének egy megbízható és esztétikus autóbeállót. Az előregyártott elemek lehetővé teszik a gyors és hatékony munkavégzést, így akár egy hétvége alatt is felépíthetjük az új autóbeállót, anélkül, hogy különleges szerszámokra vagy szaktudásra lenne szükség.

A Palram Arizona előregyártott autóbeálló előnyei röviden

  • Esztétikus megjelenés: Az antracit színű, modern kialakítású autóbeálló tökéletesen illeszkedik a mai építészeti trendekhez.
  • Tartós szerkezet: Az alumínium és galvanizált acélból készült váz hosszú élettartamot biztosít.
  • UV-védett tetőpanel: A polikarbonát fedés megóvja autóját a káros UV sugárzástól, miközben természetes fényt enged át.
  • Beépített csatornarendszer: Az integrált vízelvezető rendszer gondoskodik az esővíz elvezetéséről, és hozzájárul a környezettudatos vízhasználathoz.
  • Könnyű telepítés: Az előregyártott elemek egyszerűen összeilleszthetők, és minimális karbantartást igényelnek.

A Palram Arizona előregyártott autóbeálló ideális választás mindazok számára, akik nem csupán egy funkcionális, hanem egyben esztétikus megoldást keresnek autójuk védelmére. Az autóbeálló időtálló szerkezete, modern megjelenése és praktikus funkciói révén tökéletesen megfelel a mai kor követelményeinek.

Ha Ön is szeretné élvezni a Palram Arizona autóbeálló nyújtotta előnyöket, lépjen kapcsolatba szakértői csapatunkkal, akik szívesen segítenek a legmegfelelőbb előregyártott autóbeálló kiválasztásában. További lehetőségekért nézzen szét az általunk forgalmazott modellek között!

Legfrissebb munkáink

Ximax Wing előregyártott autóbeálló, alumínium vázzal, polikarbonát tetővel
A Ximax Wing egy letisztult, modern és rendkívül időtálló autóbeálló....
Egyedi design elemekkel tervezett beálló, Deluxe dupla autóbeálló vas szerkezettel-01
Ügyfelünk megálmodta, mi megépítettük! Egyedi design elemekkel tervezett beálló, dupla...
XIMAX Wing dupla autóbeálló, antracit színű alumínium szerkezet, Deluxe Autóbeálló 01
XIMAX Wing dupla autóbeálló antracit színben, egy modern vonalvezetésű, tartós...
Fa szerkezetű dupla autóbeálló, Deluxe egyedi tervezésű autóbeálló 02
Egyedi tervezésű, nagy fesztávot áthidaló, ragasztott fa szerkezetű dupla autóbeálló,...
Palram Arizona, Deluxe autóbeálló, alumínium szerkezet, antracit szín 01
Palram Arizona, az esztétikus, teherbíró, többfunkciós előregyártott autóbeálló, antracit színben...
Deluxe autóbeálló, XIMAX Portoforte Y, dupla kocsibeálló, alumínium szerkezettel-01
A XIMAX Portoforte előregyártott alumínium szerkezetű dupla kocsibeálló, polikarbonát fedéssel...