Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Fedett autóbeálló – micsoda boldogság, az ügyfeleknek és dolgozóknak is

A telephely és annak környezete a céget és a termékeit reprezentálja

Egy vállalkozásról bennünk kialakult képet nagyon sok tényező határoz meg. A logó, a szlogen, maga a termék és sok egyéb dolog mellett a telephely/üzlet is. A minőséget és a profizmust már nem elég csak a termékek vagy szolgáltatások szintjén nyújtani. Minden más, ami a céghez köthető, együttesen alakít ki egy érzést és céghez való hozzáállást a potenciális vevőben.
 
Fontos ismernünk a célközönségünket és az ő fejével gondolkodnunk.

Amennyiben egy anyuka a gyermekével esőtől áztatva lép be a bemutatótermünkbe, feltehetően ez a vásárlási hajlandóságát is meg fogja határozni és azt is, hogy várhatóan milyen valószínűséggel tér vissza hozzánk. A vásárlás teljes folyamata során érik őt impulzusok, nem csak bent az üzletben, hanem már kint a parkolóban is.

Sok minden megkülönböztethet minket a konkurenciától, például az is, hogy a vevők prémium ügyfélélményt kapnak. Hiszen óriási különbség árnyékos helyen lévő autóba beszállni, vagy az esőtől védett autóból kiszállni úgy, hogy van időnk a kisbabánkat és a babakocsit is kivenni az autóból. Gondoljuk végig, milyen igényei lehetnek a vevőinknek és reagáljunk rá.

A gépkocsibeálló elsődleges célja lehet a funkcionalitás vagy az exkluzív külső is

Minden vállalat egyedi, ezért az adott cégre szabott megoldást keressük meg. Amennyiben egy nagyobb üzlet előtt több tucat parkolóhelyet kell kialakítani, amelynél csak a funkcionalitás a lényeg, akkor ez kerül fókuszba a beálló kiválasztásakor. Ha a vállalat célcsoportja egy szűkebb réteget szolgál ki, akkor viszont speciálisabb megoldásokat ajánlunk. Termékkínálatunkban elérhetőek ragasztott fából és acélból készült kocsibeállók hagyományos megjelenéssel, vagy akár modernebb, egy sorba rendezett oszlopokkal is. Cégünk ugyanúgy értékesít előre gyártott és egyedi tervezésű gépkocsibeállókat is. A kocsibeálló kiválasztását egy tanácsadási folyamat előzi meg, amikor szakembereink javaslatot tesznek a rendelkezésre álló terület legoptimálisabb fedésére, lehetséges konstrukciókat vázolnak fel, hogy a lehetőségekhez mérten a helyet optimálisan használjuk ki.

A fedett parkoló extra juttatás lehet a dolgozóknak

Egy vállalat nem csak az ügyfeleire, de a dolgozóira is helyezheti a fókuszt. Egyre több vállalat figyel oda az alkalmazottak idényeire is, hiszen a képzésükbe fektetett erőforrás jelentős, a szakértelmük és tapasztalatuk kulcsfontosságú a cégek számára. Új munkaerőt felvenni a mai gazdasági helyzetben sajnos jelentős kihívás és költséges feladat. Tulajdonképpen ez is egy juttatás lehet a munkavállalók felé, annál inkább, ha ezt bennük is tudatosítjuk.

vallalati_parkolo_Deluxe_Building1

Kocsibeállók telepítése a telephely értékét is növeli, akár kisebb, akár nagyobb beruházásról legyen szó. Cégünk többéves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik egyedi és előre gyártott gépkocsibeállók telepítésében. Lentebb példaként mutatunk Önnek néhány kocsibeállót, azonban a teljes termékpalettát a menüből érheti el.

Kérjen árajánlatot, és fejlessze tovább telephelye környezetét, hiszen ez is a cég imázsának a része.

Legfrissebb bejegyzéseink