Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Autóbeálló: stílus és kreativitás, az Ön elképzelései szerint

Autóbeálló: stílus és kreativitás, az Ön elképzelései szerint

Amikor a lakókörnyezet kialakítása a feladatunk, rengeteg izgalmas lehetőség vár ránk, szinte úgy érezhetjük magunkat, mint egy gyerekkorunkban, amikor millió legóból építettünk várakat és épületeket. Aki elszántan veti bele magát saját autóbeállója tervezésébe, az megtapasztalhatja azt a különleges lelkesedést és szenvedélyt, amely akkor ébred, amikor valami újat és maradandót alkot. A kocsibeálló megtervezése is lehet ilyen alkotófolyamat. Modern, minimalista, letisztult, klasszikus, elegáns, vibráló, exkluzív, színes, monokróm – a tervezés során az Ön egyénisége határozza meg a kocsibeálló stílusát. Elkészülve pedig büszkén pillanthat majd rá, mert az Ön ötletei alapján készült, az Ön elképzelése alkotta meg.

Az autóbeálló stílusa és a ház stílusa: harmonizálnak vagy különböznek?

Gyakran a ház és annak stílusa, színei, megjelenése az elsődleges szempont a tervezés során. Általánosságban elmondható, hogy elsőre mindenki a ház kiegészítéseként képzeli el a kocsibeállót, hasonló színek, design, megjelenés. Például egy faborítású házhoz leggyakrabban egy fából készült kocsibeállót képzelnek el, míg egy modern házhoz talán inkább üveg vagy fém alapanyagokból készült kocsibeállóra gondolunk elsősorban. Milyen anyagokból készüljön, milyen színe legyen és milyen formákkal dolgozzunk, ezek mind megválaszolandó kérdések lesznek majd. De mi történik, ha Ön inkább kilépne a megszokott keretek közül? Lehet újító? Természetesen, ha igénye van és szereti a szokványostól eltérőt.

Miben lehet egyedi egy autóbeálló?

Autóbeállónk minden oldala fontos szempont. Az alja, a teteje, az oldala és a tartóoszlopok mind meghatározzák, milyen stílusú lesz a kocsibeálló. Az oldalakat lezárhatjuk vagy akár rácsos paneleket is alkalmazhatunk. A fa melegségét vagy a modern fém minimalizmust is választhatja. A világítás elhelyezése, az oszlopok kiválasztása, a tárolók elrendezése mind-mind a kreativitás és egyediség kifejeződése. Gondolkozhatunk üveg borításon akár a tetőn vagy az oldalakon, amely nagyobb térérzetet kelt, oszlopok szempontjából pedig akár festett, ragasztott fa vagy fém alapanyagok is szóba jöhetnek. A tároló megtervezése is új lehetőségeket tár elénk, segít az udvar rendben tartásában is, hogy ne kelljen kerti szerszámok között manővereznie.

Ha valaha is elképzelte, milyen lehet valamit megteremteni, ami korábban még nem létezett, akkor itt a lehetőség, hogy ezt megvalósítsa. Legyen szó egy modern, letisztult kocsibeállóról vagy éppen egy klasszikus, időtlen stílusúról, a lehetőségeknek csak a képzeleted szabhat határt. A tervezés során fontos a szakértőkkel való együttműködés, hogy a végeredmény tartós és funkciónak megfelelő legyen. Ne habozzon megkeresni minket, állunk rendelkezésére, és örömmel segítünk megvalósítani az Ön vízióját.

Legfrissebb bejegyzéseink