Egyedi tervezésű fa szerkezetű dupla autóbeálló, nagy fesztávos áthidalással

Referencia típusa: Egyedi
Fa szerkezetű dupla autóbeálló, Deluxe egyedi tervezésű autóbeálló 02

Műszaki adatok

Szerkezet

egyedi gyártású ragasztott fa szerkezet

Felületkezelés

teljes fedésű Remmers festék antracit színben

Fedés

szendvicspanel

Vízelvezetés

négyzetes csatornával

Világítás

automata LED csíkok

Egyedileg tervezett ragasztott fa szerkezetű dupla autóbeállót építettünk egy speciális adottságokkal rendelkező helyen. Ügyfelünk egyedi igénnyel keresett meg minket: az autóbeállónak kijelölt helyet szerette volna befedni, amelynek speciális alakja és nagy fesztávolságai különleges megoldást igényeltek.

Mivel az alapterület trapéz formájú, és az ügyfél kérésére teljes fedést kellett biztosítanunk, így a hagyományos előregyártott megoldások helyett egyedi tervezésű, fa szerkezetű dupla autóbeállót kínáltunk. A fa szerkezetű dupla autóbeálló ilyen helyzetekben tökéletes választás, hiszen az egyedi igények kielégítésére és a helyszín adottságaihoz való alkalmazkodásra is lehetőséget nyújt, valamint nagy fesztávok áthidalása is könnyen megoldható.

Fa szerkezetű dupla autóbeálló, Deluxe egyedi tervezésű autóbeálló 05

Trapéz alaprajz és 7m fesztávot áthidaló fa szerkezet modern antracit színben

A tervezés során kiemelten figyelembe vettük a helyszín adottságait és az ügyfél igényeit. Az autóbeállóra kijelölt helyszín szabálytalan, trapéz alaprajza miatt egyedi formájú szerkezetet terveztünk. A teljes terület lefedése volt az egyik legfontosabb szempont, ezért olyan szerkezetet választottunk, amely nagy fesztávokat képes áthidalni. A ragasztott fa szerkezetű megoldás bizonyult a legmegfelelőbbnek, hiszen az ilyen rétegragasztott fa gerendák erősebbek, tartósabbak és stabilabbak a hagyományos fa gerendáknál.

A rétegragasztott fa szerkezetű gerendák különleges technológiával készülnek, ami lehetővé teszi, hogy az anyag ne csavarodjon, ne repedezzen, és hosszú távon is megtartsa esztétikus és funkcionális tulajdonságait. A ragasztott fa szerkezet nem csak időtálló és esztétikus, de nagy teherbírású is, ami elengedhetetlen egy nagy fesztávú autóbeállónál, ahol a szerkezet tartóssága kulcsfontosságú.

Az antracit színű, teljes fedést biztosító Remmers festékréteggel ellátott építmény kiválóan illeszkedik a környezetbe, modern, elegáns megjelenést kölcsönözve az autóbeállónak. A fa szerkezetű dupla autóbeálló megoldás modern anyaghasználata és esztétikus kivitelezése lehetővé teszi, hogy az épület harmonikusan illeszkedjen a környezetbe, ugyanakkor tartós és ellenálló is maradjon az időjárás viszontagságaival szemben.

Teljes árnyékolást és szigetelést biztosító szendvicspanel fedés

Az autóbeálló tetőfedéséhez egy megbízható, tartós és esztétikus megoldásra volt szükség. A szendvicspanel használata több szempontból is ideális választásnak bizonyult. Nem csak teljes árnyékolást biztosít az autók számára, de kiváló szigetelési tulajdonságokkal is rendelkezik. A szendvicspanelek könnyen kombinálhatók a fa szerkezetekkel, így nem csak funkcionálisan, de esztétikailag is remekül illeszkedik a ragasztott fa szerkezetű autóbeállóhoz.

A szendvicspanel külső felülete többféle színben elérhető, ami lehetővé tette, hogy a külső megjelenés összhangban legyen a környezet színvilágával. A belső felület gyárilag tört fehér, ami világossá teszi a belső teret, és kellemes, barátságos atmoszférát teremt. A panelek egymást takarva kerülnek rögzítésre, ezáltal biztosítva a hőhíd kialakulásának megakadályozását. A szendvicspanel belsejében található szigetelő anyag kiválóan csillapítja a zajokat, így nem csak a szigetelésben, hanem a zajvédelemben is nagy szerepet játszik, ami fontos lehet nagyobb viharoknál.

Fa szerkezetű dupla autóbeálló, Deluxe egyedi tervezésű autóbeálló 07

Automata LED világítás és vízelvezetés négyzetes csatornával

Az autóbeálló tetőszerkezete nem csak a szendvicspanelből és a fa szerkezetből áll, hanem praktikus kiegészítők is helyet kaptak benne. A tetőfedés része a négyzetes kialakítású csatornarendszer, amely biztosítja a megfelelő vízelvezetést. Így az esővíz könnyedén távozik, megvédve az autóbeállót a vízkároktól.

Az autóbeálló kényelmi funkcióit egy beépített LED világítás teszi teljessé, amely automata érzékelővel van ellátva. Ennek köszönhetően a világítás automatikusan bekapcsol, ha valaki megközelíti az autóbeállót, majd a távozást követően magától kikapcsol, így a használat során sosem kell sötétben keresgélni a kapcsolót. Ez nemcsak praktikus, de energiatakarékos megoldás is.

Az automata LED világítás és a négyzetes vízelvezető csatorna kombinációja olyan extrák, amelyek nemcsak kényelmi szempontból hasznosak, hanem növelik az építmény tartósságát és használhatóságát is, így az autóbeálló hosszú távon is képes kielégíteni a tulajdonos igényeit.

Fa szerkezetű dupla autóbeálló, Deluxe egyedi tervezésű autóbeálló 01

Miért válassza a fa szerkezetű dupla autóbeállót?

A fa szerkezetű dupla autóbeálló különleges megoldást kínál azoknak, akik nem csak tartós és funkcionális, de esztétikus szerkezetet szeretnének építtetni. A trapéz alakú alapterület és a 7 méteres fesztáv áthidalására a ragasztott fa szerkezet tökéletes választás, hiszen stabil, időtálló és megjelenésében is modern. A szendvicspanel tetőfedés teljes árnyékolást és kiváló szigetelést nyújt, miközben az automata LED világítás és a vízelvezetés praktikus kiegészítőként szolgál.


Ha Ön is egy egyedi tervezésű, fa szerkezetű dupla autóbeállót szeretne, keresse fel szakértői csapatunkat, akik segítenek a tervezéstől a kivitelezésig minden lépésben. További referencia munkáinkat megtekintheti weboldalunkon.

Legfrissebb munkáink

Ximax Wing előregyártott autóbeálló, alumínium vázzal, polikarbonát tetővel
A Ximax Wing egy letisztult, modern és rendkívül időtálló autóbeálló....
Egyedi design elemekkel tervezett beálló, Deluxe dupla autóbeálló vas szerkezettel-01
Ügyfelünk megálmodta, mi megépítettük! Egyedi design elemekkel tervezett beálló, dupla...
XIMAX Wing dupla autóbeálló, antracit színű alumínium szerkezet, Deluxe Autóbeálló 01
XIMAX Wing dupla autóbeálló antracit színben, egy modern vonalvezetésű, tartós...
Fa szerkezetű dupla autóbeálló, Deluxe egyedi tervezésű autóbeálló 02
Egyedi tervezésű, nagy fesztávot áthidaló, ragasztott fa szerkezetű dupla autóbeálló,...
Palram Arizona, Deluxe autóbeálló, alumínium szerkezet, antracit szín 01
Palram Arizona, az esztétikus, teherbíró, többfunkciós előregyártott autóbeálló, antracit színben...
Deluxe autóbeálló, XIMAX Portoforte Y, dupla kocsibeálló, alumínium szerkezettel-01
A XIMAX Portoforte előregyártott alumínium szerkezetű dupla kocsibeálló, polikarbonát fedéssel...