Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Autóbeálló és fényűzés, mostantól lehetnek szinonimák

Amikor autót választunk magunknak, végig gondoljuk, milyen teljesítményű motorral kérjük, milyen extrákat rendeljünk hozzá és milyen kárpitozást. Előre érezzük, milyen lesz majd, ahogy kezünk végigsimítja a bőr kárpitot, ahogy megcsillan a fény az extravagáns, modern belső borításokon és megcsap minket az a mással össze nem téveszthető, új autó illat. Választhatjuk az év autóját, de választhatunk olyan modellt is, ami kevesek számára elérhető, amely árban és luxus kategóriában is csak limitáltan lehet opció bárkinek is. Ahogy autóból, kocsibeállóból is elérhetőek a prémium modellek. Lehet egy döntés az is, hogy nem csak az autóval hanem a hozzá telepített kocsibeállóval is szeretnénk kitűnni a tömegből.

Vajon lehet az autóbeállónk is ugyanolyan áramvonalas, mint az autónk?

A japán autók magas minősége és különleges megjelenése nem merül fel bennünk kérdésként, hiszen ezek a cégek már rég bebizonyították, luxus minőséget és tartósságot, értékálló befektetést kapunk, amikor egy japán autót vásárolunk. Ezek a tulajdonságok jellemzik a japán, Ximax típusú kocsibeállóinkat is. Áramvonalas design, különleges, egy oldalra rendezett tartóoszlopokkal, futurisztikus formatervezéssel, melyek csúcsminőséget és a jövőt szimbolizálják. Az alumínium szerkezet stabilitása lehetővé teszi, hogy a kocsibeálló tető akár ívelt kialakítású legyen. Természetesen cégünk értékesít hagyományosabb kinézetű és anyagból készült gépkocsi beállókat is, de nem állhatunk meg a technológiai fejlődésben. Cégünk egyik fő profilja a luxus gépkocsibeállók értékesítése és telepítése. A megrendelő csak kiválasztja online katalógusunkból, majd gyors telepítésünk után már csak annyi teendője lesz, hogy gyönyörködik udvara új díszében, ami nem csak kivitelezésében, hanem funkcionalitásában és látványában is minden igénynek megfelel.

Egy felső kategóriás autó esetében a kényelem és az amortizáció elkerülése elsődleges fontosságú

Igazi vétek lenne, ha egy luxus gépjárműhöz nem egy valóban elegáns, az átlagostól design-ban is eltérő beállót építtetnénk. A fényképen látható beálló, nem csak a környezeti ártalmaktól védi az vagyontárgyunkat, de nagy valószínűséggel minden járókelő figyelmét is felkelti, hiszen olyan, mint egy exkluzív parkolóhely a bemutatóterem közepén. Amennyiben magára az autóra is ívelt formák jellemzőek, akkor válaszhatunk hozzá ívelt tetejű kocsibeállót. Stílus szempontjából a hagyományos elegancia vagy az extravagáns kinézet közül válasszuk azt a modellt, ami autónkhoz illik. Határozott elképzelés hiányában természetesen lehetőség van a típus kiválasztásához tanácsadásra is.

Új trendek, mi követjük őket

Ki ne emlékezne, amikor először megjelentek az autóknál a “cicaszemek”, vagy az ominózus G-osztály. Majd nem is olyan rég piacra dobták a vadiúj luxus autómárkát, a Teslát, ami úttörő volt az elektromos luxusautók terén. Amikor már nem csak a luxus vagy a környezettudatosság között kellett választanunk, hanem ez a két cél egy autóban egyesült, extraként tette ezt egy formabontó stílusú gépjárműként. Amennyiben az autó körül valamilyen plusz tárgyat/akár töltőt szeretnénk lefedni, a választáskor előnyben részesíthetjük a hosszabb vagy nagyobb beállót is, és bizonyos modellek mellé tároló is vásárolható. Célunk, hogy a legkülönlegesebb igényeknek is megfeleljünk, hiszen az autónk a mi életterünk kibővítése, a kocsibeállónk pedig az autónk meghosszabbítása.
 
Gépkocsibeálló megoldásokat előre gyártott modellek esetében is komplexen kezeljük. A teljes folyamatot lefedjük, a koncepció kidolgozásától a telepítésig. A luxus kocsibeállóhoz minőségben egyező ügyfélkezelés és megvalósítás párosul, ez kulcsfontosságú számunkra. Hogy Ön pontosan úgy, ahogy az autókereskedésben átveszi a vadiúj és fényűző autójának a kulcsát, úgy készítjük el az Ön számára a különleges kocsibeállóját, adjuk át önnek használatra készen, tisztán és illatosan.

Legfrissebb bejegyzéseink