Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Új élettér Önnek, új élettér az autójának: a kocsibeálló autója védelmezője

Autónk védelme fontos nekünk

Tipikusan a lakásbiztosítás az, amit mindenki rögtön elintéz, amikor új háza költözik. Persze, 1-2 ajánlatra gyorsan ránéz az ember, megköti és aztán éli is tovább az életét. Amikor síelni indul a család, tudjuk, hogy megfelelő biztosítást kell kötnünk, hiszen a legkisebb sérülés a hegyen sokkal nagyobb probléma, mint bárhol máshol. Vannak olyan védelmi funkciók, amiken nem gondolkozunk, automatikusan cselekszünk. Viszont nem minden esetben van ez így az autónkkal. Annak ellenére sem, hogy a háztartás vagyontárgyai között nagy valószínűséggel a Top 3, vagy a Top 5 listában szerepel(nek) az autó(k).

Amennyiben Ön ezt a bejegyzést olvassa, már azt jelenti, hogy komolyabban foglalkozik az autója védelmével, ezért szeretnénk egy olyan megoldást nyújtani Önnek, ami egyszerű, gyors és időtálló. A kocsibeálló legfőbb funkciója a védelem, a praktikusság mellett. Jégeső, ónos eső, lehulló faágak, gyanta, UV sugarak. Első sorban ezektől kell megóvnunk.

A Palram előre gyártott, német kocsibeállók kitűnő választásnak bizonyulnak, ha Ön gyors, praktikus, időtálló megoldást keres. Modern, letisztult design, alumínium és acél szerkezet, mely antracit szürke színnel rendelkezik.  A kocsibeálló tetejét alkotó, 100%-ban UV védett füstszürke polikarbonát tetőpanelek kiválóan ellenállnak a külső behatásoknak, időjárási viszontagságoknak. A szerkezet nem igényel karbantartást. A tartó elemek rozsdásodásmentesek, a felületek minőségi gyári porszórt festést kapnak. A Palram autóbeállók saját vízelvezető rendszerrel is rendelkeznek.

Persze nem szeretünk megázni kocsiból való kipakoláskor sem

Képzeljük el, hogy egy hosszú munkanap után, zuhogó esőben hazaérkezve, a kocsibeálló alá beállva van időnk elővenni az esernyőt, vagy akár be is léphetünk a beálló alatt úgy a lakásba, hogy az esernyőt elő se kelljen venni. Amikor szitáló esőben nem kell amiatt aggódnunk, hogy a kocsiajtót kinyitva hogyan tudjuk minél hamarabb kinyitni az ernyőt, hanem az autóból még ki is tudunk pakolni, nem kell az idő szorításában kapkodnunk. Ön egy hosszú útról hazaérkezve beállhat úgy a kocsibeálló alá, hogy ne a tűző napon kelljen kipakolni az autóból.

Kérjen árajánlatot és válassza a kényelmet, hogy minél hamarabb telepíthessük Önnek is az előre gyártott kocsibeállónkat. A teljes termékpalettánkat a főmenüből érheti el, emellett egyedi tervezésű modellek esetén itt tájékozódhat. A termékcsaládokról szóló bejegyzéseinket a lentebbi linkekek találja meg.

Legfrissebb bejegyzéseink