Deluxe Building

Deluxe Building Kft.

Székhely: 1165 Budapest, Ezerjó u. 11.

Telephely: 1173 Budapest, Összekötő u. 1. - Mesterek Háza

info@deluxebuilding.hu

+36 (30) 278 9214

Változtassa izgalmas feladattá az autóbeálló megtervezését

Amikor a lakókörnyezetünket kialakítjuk, manapság már tengernyi lehetőség áll rendelkezésre. Modern, minimalista, letisztult, klasszikus, elegáns, vibráló, exkluzív, színes, monokróm. És sorolhatnánk a végtelenségig. Aki örömmel állt neki a saját háza megtervezésének is, az átérzi, mire gondolunk. Egyszerűen felvillanyozza az embert, hogy lehetősége nyílik valami újat, maradandót létrehozni. Alkothatunk valamit, ami korábban még nem létezett úgy, ahogy mi elképzeljük. És akárhányszor rápillantunk, büszkeség tölt el minket, mert a mi elképzelésünk és víziónk valósult meg.

A háza stílusával harmonizáló vagy eltérő legyen az autóbeálló?

Nagyon sokszor tervezésnél az első kiindulási pont a ház és annak stílusa, színei, megjelenése. Amikor szorosan egymás mellett van a ház és a kocsibeálló, akkor tekinthetünk arra úgy, mint a házunk folytatására. Magát a design-t érdemes lehet folytatnia a kocsibeállónál is, formában, színeiben, akár anyagaiban. Egy faborítású ház mellé közvetlenül talán jobban el tud képzelni egy szintén fából készült beállót. Míg egy modern, fém borításokkal rendelkező ház esetében akár üveg vagy fém alapanyagokon is gondolkozhat. A beálló oszlopait, tetejét, esetleges oldalelemeit, tárolót szintén megtervezheti.

De akár el is térhet a megszokottól? Természetesen. Lehet újító is és a kertjében teljesen új helyre is építheti a kocsibeállót, ami már egy külön egység lesz, nem a ház kiegészítése.

Miben lehet különleges egy autóbeálló?

A kocsibeálló összes oldala kérdés tulajdonképpen. Az alja, teteje és az oldala, ezen kívül a tartóoszlopok. Az anyagválasztás már nagyban meghatározza, milyen stílusú kocsibeállót szeretne építtetni. A kocsibeállót oldalról is lezárhatja, vagy rácsos paneleket is tehet rá. A világítás szintén tervezést igényel, milyen típusú fényforrások, hova kerüljenek és mekkora méretben. Üveg borítás a tetejére vagy az oldalára? Esetleg festett, ragasztott fa oszlopokat vagy inkább fém oszlopokat látna szívesebben a kocsibeállóján? Tároló építése szintén egy sor új lehetőséget tartogat az Ön számára és nem elhanyagolható az a tény sem, hogy a tároló majd nagyban hozzájárul az udvarunk rendben tartásához, hogy ne kelljen kerülgetnie a kerti szerszámokat sem.

A bejegyzésben szereplő képek leginkább gondolatébresztők. A tervezési folyamatban természetesen a szakértőinkkel való konzultáció után derül ki, mit és hogy lehet megvalósítani. Ez egy közös munka, ahol az elképzelést Ön hozza, mi pedig a megvalósítási lépéseket dolgozzuk ki.  Írjon nekünk, tervezzük és valósítsuk meg közösen az Ön vízióját.

Legfrissebb bejegyzéseink